16 maart 2021

Noxxidoors: zó krijg jij - efficiënt - binnendeuren met hang- en sluitwerk

Afstemmen met meerdere leveranciers voor zowel je specialistische binnendeuren als het hang- en sluitwerk? Dat is nu verleden tijd! Limburgia, Polvo en Isero hebben namelijk hun krachten gebundeld in Noxxidoors om geïntegreerde deuroplossingen aan te bieden. Noxxidoors biedt jou een project-specifieke combinatie van deuren én hang- en sluitwerk voor de utiliteitsnieuwbouw. Dit resulteert in meer efficiency en lagere faalkosten. Hoe dat zo komt? Je leest het in dit blog waar ik je een toelichting geef op het ontstaan van Noxxidoors.

 

Waarom Noxxidoors is ontstaan

Noxxidoors is ontstaan door signalen die vanuit de markt kwamen. Het is met nadruk een samenwerking waarbij we gebruikmaken van elkaars expertise. Waarbij ieder vanuit eigen ervaring en deskundigheid bijdraagt aan de beste en meest complete deuroplossingen voor de markt. Nu is het namelijk nog vaak het geval dat je als aannemer met meerdere leveranciers in gesprek gaat, voor zowel de binnendeuren als het hang- en sluitwerk, waardoor je met meerdere partijen contact moet onderhouden. Terwijl jij het liefst met één contactpersoon contact houdt, waarbij alles direct geregeld wordt en achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk niet nodig is. Zodat alle stappen in het proces van advies, ontwerp, productie en montage zo snel en efficiënt mogelijk verlopen en we faalkosten minimaliseren. Dat is wat wij met Noxxidoors willen bereiken. Ons doel is dan ook om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Omdat het een nieuwe onderneming is, is het voor ons belangrijk dat we de komende tijd goed naar de klant luisteren en de processen gaandeweg finetunen. Wat wil je liever anders zien? Hoe kunnen we je nog beter helpen en ontzorgen? Allemaal vragen die we de komende tijd gaan stellen om de processen zo optimaal mogelijk te stroomlijnen en écht maatwerk projectbegeleiding kunnen bieden.

 

Samen staan we sterk

Onze eerdere samenwerking met Polvo, onderdeel van het beursgenoteerde Grafton Group plc., verliep altijd goed. Polvo is voor ons echt een specialist in hang- en sluitwerk. Dit riep vragen bij ons op: kunnen we deze samenwerking niet breder trekken? Elkaars expertise nóg verder aanvullen? En zo kwam Isero aan boord; een andere mooie specialist op het gebied van hang- en sluitwerk, ook deel van Grafton Group plc. We leven allemaal in een lastige tijd en daarom is het belangrijk dat we samenwerken in plaats van elkaar tegenwerken als concurrenten. We moeten samen groeien. En dat doen we. We hebben nu al een dubbel aantal aanvragen uit de markt!

 

Efficiëntie voor jou als aannemer

Doordat het hang- en sluitwerk niet meer bij een andere partij geregeld hoeft te worden, bieden we met Noxxidoors een meer compleet pakket voor jou als aannemer. Daarvoor is het van belang dat we een goede communicatie onderhouden onderling. Daarom maken we gebruik van rechtstreekse lijnen tussen Polvo, Isero en Limburgia, om zo vragen die kunnen spelen bij de klant te beantwoorden. Dit resulteert weer in een beter advies wat wij aan de klant kunnen geven en zorgt voor een fijne en duidelijke samenwerking onderling. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen om het totaalpakket te verbreden, wie weet wat er nog in de toekomst volgt. Eén ding is zeker: hier gaan we het niet bij laten.

 

Maatwerk projectbegeleiding

Ieder project is anders. Daar zijn wij ons bij Noxxidoors zeer bewust van. Daarom willen wij verder gaan in onze dienstverlening dan elke andere partij in de markt. Een dienstverlening waarbij jij slechts één aanspreekpunt hebt voor je specialistische binnendeuren en het hang- en sluitwerk en zo faalkosten worden geminimaliseerd. Ook jouw klantvraag kunnen wij beantwoorden met een passend advies. Neem vooral eens een kijkje op www.noxxidoors.nl!

 

New Call-to-action

Limburgia Utiliteitsdeuren

Geschreven door Limburgia Utiliteitsdeuren

Over dit blog

In het Limburgia blog delen we tips, inspiratie en informatie over binnendeuren in de utiliteitsbouw.

Deel dit blog!

  

 

 

Meld jezelf aan voor ons blog

 

 

Laatste blogartikelen